A vajat egy kicsit felmelegítjük, a porcukrot és a lisztet átszitáljuk. A tojásokat egyben felverjük villával. Az összetevőket ezután összekeverjük. Egy nagyobb tepsire sütőpapírt teszünk, majd kivajazzuk, majd a tepsibe kenjük a piskótatésztánkat, ízlés szerinti vastagságban, méretben. Sütést követően igény szerint fogjuk belőle kivágni a formát. 180 fokon, légkeveréssel sütjük kb. 8 percig. A zseléhez a ribizlit elkezdjük főzni a cukorral, majd a zselatinlapot hideg vízbe áztatjuk. Ha megpuhult kinyomkodjuk, és beletesszük a ribizlis cukros keverékbe. Hagyjuk kihűlni. A tejszínes krémhez egy sűrű pudingot főzünk, majd kihűlés után hozzáteszünk 3 dl felvert hulalát, végül a ribizlis zselé 3/4-ét is hozzáadjuk. Miután a piskóták kihűltek, egy forma segítségével körbevágjuk őket és elkezdjük betölteni. Minden lap aljára kerül egy réteg zselé majd egy réteg ribizlis krém. Ezt ismételgetjük, amíg el nem fogynak az összetevők. A végén a zselé maradék részével díszíthetjük a torta tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.