Elkészítés: A lisztet átszitálom, és összekeverem a sütőporral, a sóval és a cukorral. A vajat beledolgozom, hozzáöntöm a tejet, és sima tésztává gyúrom a masszát. Folpack-ba csomagolva fél órára a hűtőbe teszem.
A tésztát újra átgyúrom, és kilisztezett deszkán 2 cm vastagra nyújtom. Kb. 5 centi átmérőjű kiszúróval korongokat vágok a tésztából, sütőpapírral kibélelt tepsibe teszem, és a tojás sárgájával megkenem a tetejüket. Előmelegített sütőben 175 fokon 15 perc alatt megsülnek.
Megvárom, míg kicsit kihűlnek, félbevágom a korongokat, és az alsó korong belső felét jó vastagon megkenem málnalekvárral elkevert mascarponéval. Málnát nyomok bele, és ráteszem a korong tetejét. Ha marad krém, külön tálban érdemes kitálalni, el fog fogyni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.