Tészta: A tojásfehérjét robotgép segítségével kemény habbá verem egy pici sóval, majd a tojássárgáját fehérdésig verem a cukorral. Ezután hozzáadom az olajat, lassan hozzákeverem a lisztet, majd hozzáadagolom a vizet. Mikor homogén szerkezetet kaptam, óvatosan beleforgatom a felvert tojásfehérjét. A masszát egy kb.25 cm átmérőjű tortaformába öntöm, melyet előtte vékonyan kivajaztam és finoman kiliszteztem. Tűpróbálval ellenőrzöm a sültségét, a sütés kb. 20 perc, sütőtől függően.Kekszréteg: az Oreokekszet ledarálom, hozzáadok egy kis tejet, rumaromát, a daráltkekszet és a kókuszreszeléket, majd masszává keverem.Csokoládés réteg: a teszínt felmelegítem, majd forrón a felkockázott málnadarabos csokoládéra öntöm részletekben. Akkor jó, ha a csokoládé teljsen felolvadt benne és egyszínű krémjelleget kapunk.Felépítés:Piskótalapot elhelyezzük alulra, vékonyan megkenjük felmelegített málnalekvárral, majd erre kerül a kekszréteg. A kekszrétegre elhelyezzük a málnákat, majd ráöntjük, kenjük a csokoládés krémet.Egy éjszakát hűtőben pihentetjük. Tálalás előtt: Díszítésnek felolvasztunk kristálycukrot egy lábasban, mikor karamellizálódott, kicsit hagyjuk hűlni. Mikor már szálat tudunk húzni belőle, nagyon óvatosan egy kanál segítségével szálakat húzunk a karamellből, és gömböt, vagy fészket formázunk belőle, majd a torta tetejére helyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.