Elkészítés: A sütőt 100 fokra előmelegítjük. A 8 tojásfehérjét felverjük kemény habbá, majd fokozatosan hozzáadom a 30 dkg kristálycukrot és a 2 evőkanál étkezési keményitőt, majd a darált mogyorót. Én egy piteformában készítettem, beleöntöttem, és kb. 50-60 percig sütöttem. Miután megsült, hagytam kihülni.
A krémhez a tejszínt felverjük nagyon keményre, és hozzáadjuk a mascarponét és a porcukrot. Megkenjük vele a tortát, és a málnaszemekkel kirakjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.