Elkészítés: A piskótát a szokásos módon kerek tortaformában megsütjük. A málnát hagyjuk felengedni. A 3 tojássárgából 2 evőkanál liszttel, 3 evőkanál cukorral, a vaníliás cukorral és a tejjel sűrű krémet főzünk. Kihűtjük, majd a porcukorral habosra kevert margarint lazítjuk vele. A málnát összetörjük, pár szem kivételével hozzákeverjük, és ízesítjük a citrom levével, vaníliás cukorral. (Nem baj ha kicsapódik a málna levétől a margarin, ha kevés a málna, az íze sem az igazi.) A piskótát három részbe vágjuk, és megkenjük a krémmel. Tetejét a félretett málnával - és vékonyra szeletelt kivivel - ízlésesen feldíszítjük. Pár órára betesszük a hűtőbe, de igazán másnap a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.