Elkészítés: A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. Egy 26 centis tortaforma aljára sütőpapírt teszünk, az oldalát megvajazzuk, és cukorral megszórjuk.
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, és beleszitáljuk a cukor felét. A sárgáját a többi cukorral krémesre kikeverjük, majd hozzáadjuk a citromhéjat, 2 evőkanál citromlevet, a túrót és az étkezési keményítőt. Összekeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot.
Elsimítjuk a formában a tészta felét, és elosztjuk rajta a gyümölcsök felét. Aztán jön a maradék tészta, és a sütőben kb. 1 órát sütjük. A sütőben hagyjuk kihűlni.
A mandulát forró serpenyőben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk. A tortát kiemeljük a formából, az oldalára tapasztjuk a mandulát. A tetején elosztjuk a maradék gyümölcsöt.
Összekeverjük a tortabevonó zselét a 2 evőkanál cukorral és a csomagoláson jelzett mennyiségű vízzek, és állandó keverés mellett felforraljuk. Evőkanállal egyenletesen rácsorgatjuk a tortán lévő gyümölcsökre. Ha kész, a tortát hűvös helyre tesszük, hogy a zselé megdermedjen.
A tejszínből kemény habot verünk, a tortaszeleteket habrózsákkal és mentalevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.