Elkészítés: A málnát (vagy szedret) tegyük egy szűrőbe, majd folyó víz alatt mossuk meg, alaposan csepegtessük le, majd keverjünk hozzá 5 dkg barna cukrot, 1 mokkáskanál őrölt fahéjat és 1 csomag vaníliás cukrot.
A poharak aljába kanalazzunk 1-1 evőkanállal a málnából. A maradék málnát tegyük bele egy szűrőbe, és hagyjuk a levét teljesen lecsepegni.
A tojássárgákhoz adjuk hozzá a maradék cukrot és vaníliás cukrot, robotgéppel keverjük habosra. Ezután keverjük hozzá az édes fehérbort is. Az edényt a tojásos keverékkel helyezzük vízgőz fölé, és kézi habverővel keverjük 10-12 perc alatt sűrű habbá.
Végül a maradék lecsepegtetett málnával keverjük óvatosan össze a tojáshabot, majd elosztva kanalazzuk a poharakban lévő málnára.
Az elkészült pohárkrémet rögtön tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.