Elkészítés: Megolvasztjuk a vajat, és 25 dkg összetört vagy ledarált
mandulás keksszel összedolgozzuk. Olajjal kikent 22 cm-es formába nyomkodjuk, és 30 percre hűtőbe tesszük.
A zselatint hideg vízbe beáztatjuk, a befőttet lecsepegtetjük, a maradék kekszet szintén összetörjük. A mascarponét elkeverjük a joghurttal, a cukorral, a citromlével, a a befőttel és 3 dkg kekszmorzsával, a zselatint a krémbe keverjük, és a hűtőbe tesszük.
A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral, és ezt is a krémhez keverjük, majd mindezt a kekszlapra öntjük, elsimítjuk, és 2 órára hűtőbe tesszük.
A tortát tálalás előtt meghintjük a maradék kekszmorzsával, mandaringerezdekkel és a csillag alakú keksszel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.