Előkészítés: Felforralunk 1,25 dl vizet a cukorral. Addig kevergetjük, amíg a cukor elolvad. Hagyjuk kihűlni.
Elkészítés: A cukros vízhez öntjük a bort, a mandulaaromát, és egy órára betesszük a hűtőbe. A levet lapos tálkába öntjük, és kb. 4 órára a mélyhűtőbe tesszük. Többször megkeverjük, hogy ne fagyjon össze, hanem kásás állagú maradjon. A kását kelyhekbe szedjük, egy szelet citrommal (lime-mal) díszítjük, és megszórjuk mandulaforgáccsal.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 5 óra múlva
1 adag: 200 kcal
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.