Elkészítés: A tejszín felét egy teflon bevonatú lábosba öntjük, rászórjuk a zselatint, és 5 percig állni hagyjuk. Közepes lángon, gyakran kevergetve addig főzzük, amíg a szélén apró buborékok jelennek meg, és a zselatin teljesen feloldódik. A forró keveréket turmixgépbe öntjük, és hozzáadjuk a tört csokoládét. Lefedve addig turmixoljuk, amíg a csokoládé elolvad. A jégkockákat a keverékhez adjuk. Beletesszük a tejet, a cukrot, a mandulaaromát és a megmaradt tejszínt, majd simára turmixoljuk. A keveréket 4-6 pohárba vagy kehelybe töltjük, s lefedve 4 órára a hűtőszekrénybe tesszük, hogy megdermedjen. Tejszínhabrózsával és hántolt, pirított mandulával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.