Elkészítés: A chilipaprikákat megmossuk, kimagozzuk, a fokhagymát meghámozzuk, mindkettőt finomra vágjuk. A citromot megmossuk, leszárítjuk, zöld héját vékony csíkokban lehántjuk.
Az olajat és a vajat mélyebb serpenyőben együtt felmelegítjük, a chilit, a fokhagymát és a mandulát kicsit megfuttatjuk benne. Hozzáadjuk a citromhéjat és a pisztáciát.
A tésztát sós vízben kifőzzük a csomagoláson szereplő utasítás szerint, majd lecsepegtetjük. A mandulás-pisztáciás keverékhez adjuk, jól átforrósítjuk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.