Elkészítés: A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, cipóvá formázzuk, és 30 percre hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a citromot megmossuk, a héját lereszeljük, levét kicsavarjuk. A héjat, a levet, a porcukrot simára keverjük a pudingporral és a tojásokkal. A túrót a joghurttal botmixerrel krémesre keverjük, és összedolgozzuk a citromos masszával.
A sütőt 180 C-ra előmelegítjük. A tésztát 30 cm-es lappá nyújtjuk, és egy 26 cm átmérőjű cakkos szélű, kivajazott formába nyomkodjuk úgy, hogy a peremére is jusson. Rásimítjuk a tölteléket, és a sütőben kb. 1 órát sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A tetejére a mangót meghámozzuk, vékony szeletekben levágjuk a húsát a magról, és kirakjuk vele a torta tetejét. A tortazselét a csomagon olvasható utasítás szerint elkészítjük, és a tortára locsoljuk. Megszórjuk a pisztáciával. Tejszínhabrózsákkal, citromszeletekkel, citromfűvel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.