Elkészítés: A tésztához különválasztjuk a tojás sárgáját és fehérjét. A sárgákhoz adjuk a cukrot, habosra keverjük, majd belekeverjük a lisztet, a vaníliás cukrot és a sütőport. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd szép lassan a tésztába forgatjuk. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A krémhez a cukrot a margarinnal, a rumaromával és végül a gesztenyemasszával jól összekeverjük. 1 csomag vaníliás pudingot 3 dl tejben megfőzünk, ha kihűlt, hozzákeverjük a gesztenyekrémhez. A piskótát megtöltjük a krémmel.
A marcipánt összegyúrjuk, és porcukrozott felületen kinyújtjuk, majd szépen finoman bevonjuk vele a tortát. Az alján a felesleges marcipánt levágjuk. Ebből rózsát, fonatot készítünk. Ha van otthon süteménykiszúrónk, azzal könnyedén formázhatunk szívet, virágot, stb..
Ételszínezékkel lehet színessé tenni a marcipánt, de azt egy nappal előtte érdemes megcsinálni, és hagyni pihenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.