Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét keményre felverjük a 10 kanál vízzel és a 10 kanál cukorral, amikor már elég kemény, akkor hozzáadjuk a sárgáját, a liszttel elkevert mákot és a sütőport. Ezt a sütőben kb. 55 percig sütjük, amikor már megsült, rácsra borítjuk hűlni.
A krémhez 8 dl tejszínt keményre verunk, hozzáadjuk a porcukrot és a zselatin fixet, majd lazán belekeverjük a mascarpone sajtkrémet.
A tortalapot 3 részre vágjuk, és ezzel a krémmel megtöltjük. A marcipánmasszát fóliára tesszük, erre is fóliát fektetünk, így tudjuk kinyújtani. A kinyújtott marcipánt a torta tetejére tesszük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.