Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét keményre felverjük a 10 kanál vízzel és a 10 kanál cukorral, amikor már elég kemény, akkor hozzáadjuk a sárgáját, a liszttel elkevert mákot és a sütőport. Ezt a sütőben kb. 55 percig sütjük, amikor már megsült, rácsra borítjuk hűlni.
A krémhez 8 dl tejszínt keményre verunk, hozzáadjuk a porcukrot és a zselatin fixet, majd lazán belekeverjük a mascarpone sajtkrémet.
A tortalapot 3 részre vágjuk, és ezzel a krémmel megtöltjük. A marcipánmasszát fóliára tesszük, erre is fóliát fektetünk, így tudjuk kinyújtani. A kinyújtott marcipánt a torta tetejére tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.