Elkészítés: A tésztákat külön-külön összedolgozzuk, és sütőpapírral kibélelt, hosszúkás tortaformába öntjük. 170 fokra előmelegített sütőben körülbelül
20 percig sütjük.
Ha kész, hosszában kettévágjuk a sárga és a barna tésztát is. 3 oldalát megkenjük csokikrémmel, és az ellentétes színű tésztákat egymásra helyezzük (összeragasztjuk).
A marcipántömböt megszórjuk a porcukorral, és téglalap alakúra nyújtjuk, akkorára, hogy a tésztát majd befedje. A csokikrémmel megkent tésztát ráborítjuk a marcipánra, majd a negyedik oldalát is bekenjük csokikrémmel, s végül teljesen befedjük a marcipánnal.
Hűtőbe tesszük, rövid időn belül szeletelhetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.