Elkészítés: Először főzzünk marhahúslevest a szokásos módon.
Ha elkészült, vegyük ki a levesből a megfőtt marhahúst. Daráljuk le, és adjuk hozzá a 4 tojás sárgáját, a kihűlt sűrű besamelt, a lereszelt sajtot, sót, ízlés szerint borsot, apróra vágott petrezselyemzöldet. Jól keverjük össze a masszát, majd keverjük bele a felvert tojáshabot. Ezzel is keverjük el, ha túl hígnak találjuk, adjunk hozzá némi zsemlemorzsát.
Jól formázható, sűrű masszának kell lennie, amiből kb. 4 cm hosszú duci rudakat formálunk, majd prézlibe forgatjuk, és bő, forró olajban kisütjük.
Nagyon finom krumplipürével, főzelékekkel, zöldségkörettel egyaránt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.