Elkészítés: A húsokat mindkét oldalukon margarinon elősütöm úgy, hogy először nagy lángon megkapatom mindkét oldalukat, hogy a roston összezárjanak, és ne engedjék ki a hús a levét. Ezután jénai tálba teszem őket. Rádobálom a karikára vágott kolbászt, a csíkokra vágott pritaminpaprikát, majd megszórom reszelt füstölt sajttal. A tejszínt ráöntöm a húsok sütése után megmaradt szaftra, a fűszeres sóval és egy kis bazsalikommal ízesítem. Összerottyantom, és a húsra öntöm. Forró sütőben kb. 20-25 percig sütöm. Rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.