Elkészítés: A tészta hozzávalóit jól összekeverjük, vajjal kikent, morzsával beszórt gyümölcstortaformába öntjük. Tetejére meggyet vagy más aromás gyümölcsdarabkákat szórunk, durvára vágott dióval meghintjük. Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt rózsaszínűre sütjük. A tepsit kivéve forrón megszórjuk porcukorral. Szeletelni langyosan vagy hidegen lehet.
Ha kevés az időm, de desszertet óhajt a család, ez az egyszerű és finom pite nagyon bevált! Még mérleget sem kell használnom, a mérce a kefires pohár.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.