Az alaphoz a mézet, a porcukorral és margarinnal lassú tűzön felolvasztjuk, majd hozzákeverjük a villával kissé felvert tojást és a szódabikarbónával elegyített ecetet (szerintem az ecet elhagyható). Ha ez a keverék kihűlt hozzáadjuk a 45 dkg liszthez és tésztát gyúrunk belőle, amelyet fél órára a hűtőbe helyezünk pihentetni. A hűtőből kivéve tortaforma alakú lapokat nyújtjuk és 180 °C-on 5 perc alatt sütőpapírra helyezve egyesével megsütjük őket (Ebből az adagból 8 lapnak kell kijönnie).A krémhez a keményítőt megfőzzük a tejben hozzákeverjük a sűrített tejet. A margarint a mascarponeval kikeverjük, hozzákeverjük a pudingos sűrített tejet majd a diót is végül. A krémet legalább egy órára a hűtőbe helyezzük.A lapokat egyesével megkenjük a krémmel majd a torta külsejét is bevonjuk vele. A tetejét diszíthetjük kekszmorzsával. Fogyasztás előtt legalább 1 napig a hűtőpen pihentetjük, hogy kellően összeérjenek az ízek és megpuhuljanak a mézes lapok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.