Elkészítés: A szalonnát összekockázzuk, kiolvasztjuk. Beletesszük az apróra vágott hagymát, üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát és kb. 1 dl vizet, és lesültjük újra zsírjára.
A húst felvágjuk csíkokra (külön a marhát és külön a sertést), rádobjuk a hagymára a marhahúst, beletesszük a fűszereket, a bor felét, és lassú tűzön főzzük egy 1 órát. Ekkor hozzáadjuk a sertéshúst is, és tovább főzzük, ha szükséges, utánafűszerezzük, a levet pótoljuk, előbb a borral, majd ha szükséges még, akkor vízzel.
Külön edényben a gombát kevés zsíron megpároljuk, majd mikor már a hús kész, hozzáadjuk a párolt gombát, sütjük együtt is kevés ideig.
Ekkor hozzáadjuk a tejfölt, amibe előtte a lisztet elkavartuk. Egyet rottyantunk rajta, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.