Elkészítés: Az alaposan megtisztított sertésmájat szeletekre vágom, szintén felszeletelem a füstölt szalonnát, a szalonnaszeleteket 6-8 milliméterenként a bőréig bevagdosom, majd serpenyőben néhány perc alatt ropogósra sütöm.
Közben a májszeleteket kissé kiveregetem, kevés lisztbe forgatom. A közepét kissé bevágom, hogy sütés közben ne ugorjon össze. Ezután a ropogós szalonnaszeleteket kiveszem a zsírból, a szalonnazsírba beleteszem a májat, sózom, borsozom, és nagy lángon hirtelen mindkét oldalát megsütöm.
Tálaláskor a májakra helyezem a kisült szalonnaszeleteket, meghintem némi pirospaprikával, meglocsolom a pecsenyelével. Köretként hasábburgonyát adok mellé, illik hozzá a kovászos uborka is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.