Elkészítés: A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk. A lisztet a darált és a durvára vágott dióval, a sütőporral és a fahéjjal összekeverjük. A vajat habosra keverjük a porcukorral, a tojássárgákkal, és az olvasztott, kihűlt csokoládéval.
Amikor habos, láthatóan kivilágosodó krémet kapunk, belekeverjük a sütőporos-lisztes-diós keveréket. Majd óvatosan beleforgatjuk a tojások keményre vert habját.
Sütőpapírral bélelt tepsibe (25×39 cm-es) simítjuk, és előmelegített sütőben megsütjük. A sütőből kivéve azonnal megkenjük a felmelegített baracklekvárral.
A mázhoz a csokikat vízgőz felett, külön-külön, olajjal elkeverve felolvasztjuk. Először a barna csokival kenjük le a sütemény tetejét, majd 3 cm távolságra hosszanti irányban fehér csokit csíkban folyatunk egy kanál segítségével a barna csokira. Egy kés hegyével a fehér csokit jobbra-balra húzogatjuk, így alakul ki a tetején a márványos felület.
Késsel bejelöljük a félig dermedt csokibevonaton a szeletek helyét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.