Elkészítés: A margarint felhabosítjuk, felváltva belekeverjük a cukrot és a tojásokat. A sütőport összekeverjük a liszttel, és lassan a margarinos masszához adjuk. Beleöntjük a tejet, és a többi fűszerrel jól összedolgozzuk. A tésztát elfelezzük, az egyik feléhez keverjük a kakaót, még 2 evőkanál cukrot és 2 evőkanál tejet. A világos tészta egy részét margarinnal kikent és kilisztezett hosszúkás sütőformába öntjük. Erre öntjük a kakaós tésztát, majd ismét világos tésztát, és így rétegezzük, míg a tészta tart. Előmelegített sütőben 220 fokon (gázsütőben 4-es fokozaton) 30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.