Elkészítés: A leveles tésztát nyújtsuk vékonyra, majd béleljük ki vele egy 22-24 centi átmérőjű kerek tortaformát úgy, hogy a széle kissé túllógjon. Tegyük hűtőbe, amíg elkészítjük a tölteléket.
A töltelékhez a mascarpone krémsajtot a cukorral, a citrom reszelt héjával és a vaníliarúd kikapart belsejével keverjük ki. Öntsük a tésztával bélelt formába, simítsukel. A megmosott, leszemezett és félbevágott szőlőszemekkel rakjuk ki a sütemén tetejét, a túllógó tésztát hajtsuk vissza.
Előmelegített 180 fokos sütőben 30-35 perc alatt süssük szép pirosra. Ha elkészült, hagyjuk kihűlni, majd cikkekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.