Elkészítés: Piskótát sütünk, kihűlés után keresztben félbevágjuk.
A krémhez a margarint a cukorral habosra keverjük. A pudingot megfőzzük, ha kihűlt, összekeverjük a cukros margarinnal és a narancshéjjal.
Megtöltjük a tésztát, és kb 5x5 cm-es kockákra vágjuk.
Megfőzzük a csokimázat. A piskótakockákat beleforgatjuk, rácsra rakjuk száradni.
A cukormázat a csomagolás leírása szerint elkészítjük, pár csepp meggyaromával színezzük, vékonyra nyújtjuk, és kb. 0,5 cm-es csíkokat vágunk, és *megkötjük* vele a sütit.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.