Elkészítés: A gyümölcsöt és a mazsolát beáztatjuk a rumba.
A vajat a porcukor felével, a vaníliás cukorral, a citrom héjával, a 6 tojás sárgájával habbá verjük. Hozzáadjuk a mákkal elkevert lisztet. A mazsolát
és a gyümölcsöt is belekeverjük. A maradék cukrot a tojásfehérjével habbá verjük. Hozzávegyítjük az alaptésztához.
Kikent, lisztezett formába öntjük. Ha tortaformában sütjük, akkor kb. 50 perc alatt sül meg. Ha kihűlt, megkenjük barackdzsemmel.
A cukormázhoz valókat összekeverjük, és a torta tetejére halmozzuk. Langyos sütőben szárítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.