Előkészítés: A mazsolát megmossuk, lecsepegtetjük, és kevés borba áztatjuk.
Elkészítés: A maradék bort 3 dl vízzel hígítjuk, a citrom levét belefacsarjuk, és a fahéjjal, a szegfűszeggel fűszerezve, nagy lángon 2 percig forraljuk. Lehúzzuk a tűzről. A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, a még forró bort vigyázva rászűrjük, elkeverjük. A tűzre tesszük, és addig verjük, amíg kissé besűrűsödik. Végül átszűrjük a lecsöpögtetett mazsolát, beleszórjuk, tálakba szedjük, és a tetejére tejszínhabot teszünk díszítésnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.