Előkészítés: A hagymát megtisztítjuk, és hajszálvékony karikákra vágjuk. A mazsolát beáztatjuk, majd jól kinyomkodjuk. A mandulát vékony csíkokra vágjuk. A halat hagyjuk felengedni.
Elkészítés: A hagymát 2 evőkanál olajon, kis lángon, fedő alatt 20-30 percig pirítjuk, ha szükséges, kevés vizet adunk hozzá. Hozzáöntjük az ecetet, a bort, és erős tűzön további 2-3 percig pároljuk. Sóval és borssal ízesítjük, belekeverjük a mazsolát és a mandulát. A halszeleteket megsózzuk, mindegyiket azonos módon feltekerjük, egy-egy fogvájóval rögzítjük, és lisztbe forgatjuk. A tekercseket bő, forró olajban kisütjük, és papírtörülközővel leitatjuk. A hagymamártást tálra rakjuk. A haltekercsekből a fogpiszkálókat eltávolítjuk, majd a mártáson elrendezzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.