Előkészítés: A hagymát megtisztítjuk, és hajszálvékony karikákra vágjuk. A mazsolát beáztatjuk, majd jól kinyomkodjuk. A mandulát vékony csíkokra vágjuk. A halat hagyjuk felengedni.
Elkészítés: A hagymát 2 evőkanál olajon, kis lángon, fedő alatt 20-30 percig pirítjuk, ha szükséges, kevés vizet adunk hozzá. Hozzáöntjük az ecetet, a bort, és erős tűzön további 2-3 percig pároljuk. Sóval és borssal ízesítjük, belekeverjük a mazsolát és a mandulát. A halszeleteket megsózzuk, mindegyiket azonos módon feltekerjük, egy-egy fogvájóval rögzítjük, és lisztbe forgatjuk. A tekercseket bő, forró olajban kisütjük, és papírtörülközővel leitatjuk. A hagymamártást tálra rakjuk. A haltekercsekből a fogpiszkálókat eltávolítjuk, majd a mártáson elrendezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.