Előkészítés: A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A húst falatnyi darabokra vágjuk. A szójaszószt elkeverjük a fokhagymával, a húsra öntjük, és egy órát pácoljuk. A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát apróra vágjuk. Az erős paprikát és a pórét megtisztítjuk, megmossuk, felkarikázzuk. A fejes salátát levelire szedjük, megmossuk, és darabokra tépkedjük. A mentát leöblítjük, és felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 1 evőkanál olajat, és 1 percig pároljuk benne a paprikát és a mentát. Hozzáadjuk a paradicsomot és a mazsolát, felforraljuk, és sóval ízesítjük. A húst kivesszük a pácból, és 2 evőkanál olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a pórét, megpirítjuk. Belekeverjük a kukoricát, ráöntjük a páclevet és beforraljuk. Összekeverjük a paradicsomos mazsolával. A tortillákat a csomagoláson olvasható utasítás szerint felforrósítjuk-megpirítjuk. A salátát szétosztjuk a tortillákon, rászedjük a mazsolás húst, megszórjuk reszelt sajttal, összehajtjuk, és tálaljuk.
Munka: kb. 35 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 535 kcal
2024.12.07.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.