Elkészítés: Vékony csíkokra vágom a bacon szalonnát, és egy nagyobb lábasban elkezdem pirítani. Közben felteszem a tésztának a vizet forrni. (Jó tanács: a tészta vizébe mindig teszek ételízesítőt, ettől nagyon finom lesz, valamint egy kis étkezési olajat, mert így nem fut ki a víz). Amikor a bacon megpirult, leveszem a tűzről a lábast, a kifőtt tésztát ráöntöm, és összekeverem vele. A bacon nagyon finom ízt ad a tésztának. A túrót kikeverem a 2 tejföllel, ízlés szerint fűszerezem a fenti fűszerekkel, sóval. Őrölt rozmaringból lehet sokat beletenni, nagyon érdekes, pikáns ízt ad neki. A baconnel összekevert tésztára tálaláskor ki-ki annyit tesz a túróból, amennyit szeretne. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.