Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát felaprítom, az újhagymát és a póréhagymát felkarikázom, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomot nyolcadolom, a gombákat szeletelem. A medvehagymát, az újhagyma zöldjét és a petrezselymet felvágom.
Egy nagy serpenyőben félig megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a paprikákat és a paradicsomot, majd a gombát, ráöntöm a vörösbort.
Elkészítem a nokedli tésztáját, majd amikor a paprikás már majdnem kész, kifőzöm.
A gombára öntöm a tejfölt, rászórom a zöldeket, összekeverem, majd medvehagymával díszítve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.