Elkészítés: A vajat elmorzsolom a lisztel és élesztővel, a sóval és az apróra vágott medvehagyma 2/3 részével. A liszt közepébe beleütöm a tojást, és annyi tejet adok hozzá, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjak, majd a tésztát 16 részre osztom. Egyenként kisodrom 1 cm vékonyságúra, pereceket formázok belőlük. Kb. 15 perc pihentetés után tetejét megkenem a felvert tojássárgával.
Vajazott tepsiben, 180 fokon sütöm. Lisztből sóval és vízzel palacsintatészta sűrűségű keveréket készítek, hozzáadom a maradék medvehagymát, ezzel megcsepegtetem a már szépen megpirult pereceket, és még 5 percre visszateszem a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.