Elkészítés: A májat megtisztítjuk. A medvehagymát apróra vágjuk, és a tejbe keverjük. A csirkemájakat a medvehagymás tejbe helyezzük, és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap a májakat lecsepegtetjük, papírtörlőn leszárítjuk, majd a szokásos módon /rozsliszt, felvert tojás, szezámmaggal elkevert teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa/ bepanírozzuk, és bő olajban közepes lángon kisütjük. Ne maradjon véres, de ne is szárítsuk ki!
Köretnek kukoricás, petrezselymes rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.