Elkészítés: A lisztben elkeverjük a sót, elmorzsoljuk benne a margarint. Hozzáforgatjuk az aprított medvehagymát. Külön tálban villával törjük át a túrót, majd adjuk hozzá a márványsajtot és a friss élesztőt is. A liszthez adjuk a tojással és tejföllel együtt, ezután jól kidolgozzuk a tésztánkat. Letakarva 1 órára a hűtőbe tesszük.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Lazán átdolgozzuk a tésztát, 1 cm vékonyra nyújtjuk, megkenjük felvert tojással, a tetejét megszórjuk szezámmaggal vagy reszelt sajttal tetszés szerint. Ujjnyi csíkokra vágjuk, majd pár perc alatt szép aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.