Elkészítés: A lisztet a sütőporral alaposan összekeverem. A tojásokat a cukorral, vaníliás cukorral, mézeskalács-fűszerrel habosra keverem, a vajat megolvasztom egy kicsit, és simára keverem a tojásos-cukros eleggyel. A lisztes keverékhez hozzáadom a tojásos-cukros masszát, hozzáadom a kefirt, majd simára keverem. Ha nagyon sűrű, öntök hozzá egy kis tejet. Egy magasabb peremű sütőformát vajjal kikenek, belisztezem, beleöntöm a tésztát. A meggyet leszűröm, alaposan lecsepegtetem, majd a tészta tetejére szórom. Barnacukorral,vágott mandulával meghintem, előmelegített sütőben közepes lángon kb. 30 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.