Elkészítés: A tésztához a vajat a tojássárgákkal és a kristálycukorral habosra keverjük. Folytonos keverés mellett lassan hozzáadagoljuk a tejet, a sütőporos, kakaós, vaníliás lisztet, kevés reszelt citromhéjat, végül óvatosan hozzákeverjük a tojásfehérje keményre felvert habját.
Vajjal kikent, liszttel beszórt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
Ha kihűlt, megkenjük lekvárral, majd magozott meggyet és mazsolát szórunk rá.
A mázhoz a hozzávalókat gőz fölött felolvasztjuk, nem hagyjuk túl folyósra melegedni, majd evőkanállal rátesszük a tésztára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.