Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral, a margarinnal, a sütőporral és a vaníliáscukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, majd a tejet.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és lazán a masszához keverjük.
Egy közepes tepsit kivajazunk, lisztezünk, a massza felét beleöntjük, a tésztát megszórjuk magozott meggyel.
A maradék tésztához hozzáadjuk a kakaót, és a meggyre öntjük.
180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd felszeletelve, porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.