Elkészítés: A 2 tojást egy mélyebb keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a kefirt, az olajat, a sütőport, a vaníliás cukrot. Elkeverjük őket kézimixerrel, kissebb fokozaton, majd hozzáadjuk a cukrot, és fokozatosan a lisztet (1 pohár liszt, simára keverés, majd a következő pohár liszt...). Amikor kikevertük, beletesszük a kivajazott tepsibe, belesorjázzuk a lecsöpögtetett meggyszemeket, és előmelegített sütőben addig sütjük, míg a teteje szép aranybarna lesz. Mielőtt kivesszük, szúrópróbát végzünk rajta (én fogpiszkálóval szoktam, ha nem ragad rá a tészta, akkor megsült belül is). Ha kihűlt, felkockázzuk, és porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.