Elkészítés: A gyümölcsöt megmossuk, kimagozzuk, a közben kifolyó friss levet a meggyléhez szűrjük. A meggylevet a cukorral és a zselatinnal kisebb edényben, kis lángon kevergetve feloldjuk. A gyümölcsöt a kelyhekben szétosztjuk, ráöntjük a zselatinos levet, és hagyjuk megdermedni, közben egyszer villával óvatosan felkeverjük. Letakarjuk, és a hűtőben körülbelül 4 órán át hűtjük. A tejszínt kemény habbá verjük, tálaláskor a gyümölcsre adagoljuk, és megszórjuk a csokoládéforgáccsal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.