Elkészítés: A szikkadt kiflit felkarikázzuk. 5 dl tejet 2 evőkanál cukorral felmelegítünk, majd a kiflire öntjük, szűrőben lecsorgatjuk, de a tejet felfogjuk.
A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgákat kikeverjük a kristálycukorral és a vaníliás cukorral, majd a pudingport is hozzáadva csomómentesre keverjük. A tejet – és a kifliből felfogott tejet is – felmelegítjük. Egy keveset a pudingos tojássárgákhoz adunk, elkeverjük, majd visszaöntjük a tejbe, és a tűzön kevergetve besűrítjük. Közben a tojásfehérjét habbá verjük.
Egy tepsit margarinnal kikenünk, belehelyezzük a kiflikarikákat, megszórjuk a magozott meggyel, végül leöntjük a tojáshabbal lazított vaníliakrémmel. Forró sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.