Elkészítés: 28 dkg lisztből, 20 dkg margarinból, 8 dkg porcukorból, 2 tojássárgájából, 1 csomag vaníliás cukorból linzertésztát készítek, egy üvegpohárral korongokat szaggatok. Ezekkel bélelem ki a kosárkaformákat (25 db), melyekbe aztán kis darab sütőpapírra egy-egy szem egész héjas diót teszek (hogy ne emelkedjen fel az alja), és 10-15 perc alatt közepes lángon megsütöm (én légkegveréses alsó-felső sütésűvel 160 fokon).
Míg sülnek a kosarak, addig felverem az előzőleg behűtött tejszínt és habport a habfixálóval, majd visszateszem a hűtőbe. A pundingot a szokott módon elkészítem, ha vanília ízű, akkor tejjel, ha eperízű akkor meggylével, majd a még folyós pudingból 1-1 kanálnyit töltök a kosárkákba, egy habzsákból tejszínhabot nyomok rá, tetejére pedig 1-1 szem meggyet teszek. Legvégül pedig mandulaszeletkékkel meghintve díszítem.
Nagyon finom, könnyű, és mutatós sütemény. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.