Elkészítés: A 8 tojás sárgáját habosra keverjük 20 dkg porcukorral és 3 evőkanál vízzel, majd lassan hozzáadunk 20 dkg lisztet, 1 csomag sütőport és a 8 tojás keményre vert habját.
A masszát kétfelé vesszük, az egyikbe 1 evőkanál kakaóport teszünk. A tepsit kibéleljük alufóliával, kiolajozzuk, és a magozott meggyel megszórjuk. Ráöntjük a barna tésztát, majd a sárgát. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A krémhez a margarint kikeverjük 20 dkg porcukorral. 3 dl tejet, 3 evőkanál lisztet, 3 tojás sárgáját és a vaníliás cukrot lassú tűzön sűrűre főzzük. A főzött krémet jól kihűtjük, majd a főzött krémhez hozzáadjuk a cukros margarint, alaposan összekeverjük, kevés rummal ízesítjük.
Sütés után a tepsiből kiborítjuk a tésztát, és a barna, meggyes felére kenjük a krémet. Csokit reszelünk a tetejére. Hideg helyre vagy hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.