Elkészítés: A tésztához a tojást a vízzel és a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet is. Egy közepes méretű tepsit vajjal kikenünk, kilisztezünk. Beleöntjük a tésztát, és előmelegített sütőben 170 fokon kb. 30-40 percig sütjük. Végezzünk tűpróbát. A kihűlt piskótánkat kettévágjuk.
A krémhez a tejben megfőzzük a 2 csomag vaníliás pudingot, és időnként átkeverve kihűtjük. 20 dkg margarint habosra keverünk 20 dkg porcukorral. Ha már teljesen kihűlt a puding, a két masszát összekeverjük.
Az alsó lapra kenjük a krém 2/3 részét, és beleszórjuk az előzőleg jól lecsepegtetett és magozott meggyet, kissé belenyomkodjuk a krémbe, majd rátesszük a másik lapot. Ezt lekenjük a maradék krémmel, díszítjük meggyszemekkel, végül megspricceljük olvasztott csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.