A meggyet egy edénybe tesszük és felöntjük 1 liter vízzel. Hozzáadjuk a cukrot, a fahéjat, a citromlevet és felforraljuk. A meggyből ekkor 2-3 evőkanálnyit kiveszünk, később ezzel díszítjük a levest. A többit pépesítjük.
A tejszínt a pudingporhoz adjuk, csomómentesre keverjük, a leveshez öntjük, közben folyamatosan kavargatjuk. Pár percig főzzük, majd ha kissé sűrűsödni kezd, levesszük a tűzhelyről és hagyjuk hűlni.
Tálaláskor a félretett meggyszemeket a tányérokban elosztjuk. Ízlés szerint friss meggyszemekkel is tálalhatjuk, ha ropogós levesbetétre vágyunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.