Elkészítés: A mélyhűtött fejtett babot felengedés nélkül a zöldséglevesben feltesszük főni. Sóval, borssal, stb. ízesítjük. Közben lereszeljük a hagymát, majd a liszttel együtt a tejfölbe keverjük. Őrölt fehérborssal és őrölt szegfűszeggel fűszerezzük, és a bab főzővizével apránként felengedve csomómentesre keverjük. Ha megfőtt a bab, kidobjuk belőle a szegfűborsot (ha tettünk bele), és behabarjuk a hagymás-fűszeres tejföllel. Összefőzzük, majd frissen vágott petrezselyemmel meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.