Elkészítés: A tésztához a tojásokat habosra keverjük a cukorral, beledolgozzuk az étolajat és a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt 30x35 cm-es tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
Ha kihűlt, lehúzzuk róla a sütőpapírt, és visszatesszük ugyanabba a tepsibe, majd megkenjük sárgabaracklekvárral.
A krémhez a tejből, a cukorból és a pudingporból krémet főzünk. A habfixálóval kemény habbá verjük a tejszínt. A pudingot, a tejszínhabot és a tejfölt finoman összekeverjük. Az így elkészült krém felét rásimítjuk a baracklekvárral bekent tésztára, erre egy sor babapiskótát teszünk, amit meglocsolunk rumaromával. Rásimítjuk a többi krémet is, a tetejét pedig megszórjuk kakaóporral. 24 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.