Elkészítés: A hagymákat, a mentát és a krumplit felvágom, 1 gerezd fokhagyma kivételével.
Egy edényben kevés olajon vajat olvasztok, ezen megdinsztelem a fokhagymát és az újhagymát, majd rádobom a medvehagymát és a mentát, végül a krumplit. Öntök rá vizet, fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát, főzni kezdem. A vége felé öntök bele kókusztejet. Amikor megfőtt, összekeverem botmixerrel, majd felforralom.
Reszelek sajtot, megpirítom a zsemlét, bedörzsölöm fokhagymával.
Kimerem a levest, réteszem a zsemledarabkákat, locsolok rá olajat, s szórok rá sajtot. Fogyaszthatjuk melegen, de hidegen is. Kánikulában az utóbbit javaslom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.