Elkészítés: A burgonyát apró kockákra vágjuk, ételízesítős vízben a kukoricával együtt puhára főzzük, majd leszűrjük. Hozzáadjuk a vajat. Miután felolvadt, megszórjuk a liszttel, elkeverjük, majd felöntjük a levessel és a tejszínnel. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük, felforraljuk. A tűzről levéve a metélőhagyma 2/3-ával simára turmixoljuk, végül hozzáadjuk a parmezánt, és a levest még egyszer felforraljuk. Tálaláskor a maradék metélőhagymával meghintjük, és tortilla chipset kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.