Elkészítés: A csirke felsőcombokról a bőrt eltávolítom. Egy nagyobb serpenyőben olajon az apróra vágott hagymát megdinsztelem, majd belerakom a csirkecombokat, és minden oldalukat megpirítom. Ezután hozzáadom a zöldségeket, a fokhagymát, a paradicsomot, a paprikát, a kukoricát és a ceruzababot. Lefedve párolom kb. 20 percet, kevés vizet hozzáadva.
Ezután fűszerezem ízlés szerint, majd belekeverem a cukrot, a chiliszószokat és a chilipaprikát, a paradicsompürét is, kevés vizet adok még hozzá, és lefedve további 40 percet párolom.
Petrezselymes párolt rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.