Előkészítés: A kukoricát megfőzzük, késsel levágjuk a csövekről a szemeket. A hússzeleteket leöblítjük, szárazra töröljük, kissé kiverjük. A paradicsomot megmossuk, leforrázzuk, meghámozzuk, magjait eltávolítjuk, vékony csíkokra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A kukoricát leszűrjük.
Elkészítés: Felforrósítunk 4 evőkanál olajat, és fedő alatt megfonnyasztjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és mérsékelt tűzön, fedő alatt 15 percig főzzük. Eldolgozzuk benne a ketchup-öt és a paradicsompürét, további 15 percig főzzük-sűrítjük. Közben a maradék 4 evőkanál olajat felforrósítjuk, mindkét oldalukon hirtelen átsütjük benne a hússzeleteket. Tűzálló tálba fektetjük, meghintjük sóval és borssal, ráöntjük a pecsenyelét. A paradicsommártásba keverjük a kukoricát és a chilit, a hússzeletekre simítjuk, és a sütőben, közepes hőmérsékleten (180 °C, gázsütő 2. fokozat) 30-35 percig sütjük. A petrezselymet leöblítjük, megszórjuk-díszítjük vele az étel tetejét, és párolt rizzsel vagy sós vízben főtt burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.